Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2019 12:01 - 17 съвета как да излезеш от бедността
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 367 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 За да излезеш от бедността не е достатъчно просто "нещо да  правиш" или "някъде да  работиш". Това е по-скоро път към бедността и мизерията!

А за да станеш богат трябва да започнеш да изпълняваш следните прости правила: Всеки твой проблем трябва да се реши във възможно най-кратък срок, обикновено тогава се изисква най-малкото количество усилия за решаване на този проблем. Бъди решителен! по-малко мисли и повече действай!

 

1. По-малко работи за някой. Колкото повече работиш, толкова по-лошо живееш! Работата идва от думата роб!

2. Ако възнамеряваш да имаш пари, внеси на пазара някаква ценност и хората сами ще ти донесат пари. А количеството пари зависят от това доколко убедително напишете изгодите от тази ценност!

3. Работи само за собствения си интерес. Забрави призивите за корпоративна култура и лоялност към фирмата. Фирмата живее на твой гръб, иначе нямаше да работиш там.

4. Мисли за това, как да изкарваш минимум 50000$ на месец. Може и повече. По-малко не може! Парите идват при теб чрез другите хора. Общувай! Нелюдимите хора много рядко стават богати.

 

5. Бедното обкръжение практически винаги те дърпа към бедност. Даже много богатите хора винаги ще намерят "роднини, приятели и други просяци", които, ако професионално не се отървеш от тях, бързо ще те лишат от парите ти. Ако си беден, за сега, човек, в обкръжението ти просто не обичат, не уважават и някои даже ненавиждат богатите. Винаги трябва да общуваш с Победители и Оптимисти. Точно така, с голяма буква - Победители и Оптимисти!

 

6. Бедността възниква ако избягваш отговорността! 

7. Ако имаш малко пари, трябва да правиш бизнес. Ако изобщо нямаш пари, трябва спешно да правиш бизнес, още сега! Търси проблеми и измисляй начини за решаването им. Най-успешните решения оформи като бизнес-проекти и предожи на инвеститорите.

8. Пътят към огромното богатство е само чрез пасивния доход! Доходът, който ти донася богататство независимо от усилията. Създай източник на пасивен доход и живей за удоволствие!

 

9. Има само две правила за изгодно инвестиране. Първото е - пази парите! Второто - ако искаш да рискуваш, виж правило първо.

 

10 Доходът винаги трябва да превишава разхода. Изучавай биографиите и мислите на най-богатите хора на света.

11. Отговори си на въпроса "Кой съм аз? В какво е моята уникалност? В какво е смисълът на живота ми? С какво бих се занимавал, ако имах много пари?" Само че честно! Силата, енергията, страстта от отговорите на тези въпроси, от осъзнаването на смисъла на собствения си живот са просто всемогъщи!

12. Мечти - това е най-важното в живота ти! Да мечтаеш и да вярваш, че мечтите ще се сбъднат! Човек започва да умира, когато престане да мечтае.

 

14. Прави комплименти! Просто похвали на улицата жената - за красивата й прическа, мъжа - за красивата спортна фигура, малко ли са поводите за похвала. Това винаги ще вдигне и твоята самооценка. 

15. Прави ежедневен списък с победите си!

Обидите и пораженията се помнят 7-12 пъти по-дълго от победите и успехите. Ако падаш духом - чети този списък!

16. С всеки враг, а бедността е враг на всеки човек, трябва да се бориш до край, без жалост към врага и с жалост към себе си!

 

17. И последният съвет. Никога, никога, никога не се предавай!

 

 https://blagopoluchieto.blogspot.com/

 

 

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 945307
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963